Butik: Margarita Wines

2 flasker Super Premium fra Marchigue, Chile.

Margarita Wines, Tostrupvej 2, 8800 Viborg

2 flasker Super Premium fra Marchigue, Chile ( Errazuriz, Ovalle).  Syrah og Carménère (eller Cabernet Sauvignon)

CARMÉNÈRE PRIVATE COLLECTION – SUPER PREMIUM: En carménère, der er rig på urtetoner, men mest af alt har den rød frugt og krydrede noter i en vin, der har formået at absorbere egetræet (den lagret i 18 måneder) for at vise frugtige, jordagtige toner. Et lækkert eksempel på sorten, der fremhæver den modne røde frugt. Denne carménère er fra to vinmarker, begge plantet på granitiske bjergskråninger, hvor udbyttet pr. vin er lavere, men smagene er mere koncentrerede. En vin fra vinmarker omkring 20 år gamle i Marchigüe-området, plantet på granitisk jord i det vestlige Colchagua-dal.
SYRAH PRIVATE COLLECTION – SUPER PREMIUM: Denne Syrah fra Marchigûe har en dyb og koncentreret rød farve med nogle blå hints. Denne Syrah vin er en koncentreret og naturlig vin med fantastisk struktur, solid med lang og vedvarende gane. Attraktiv til næsen, fuld af hindbær, kaffe og cassis bouquet, med et elegant vaniljepræg, typisk for en egelagret vin.

Margarita Wines er et familieejet firma som blev etableret i 1998 under navnet Chilensk Vinimport. Vi har specialiseret os i import og salg af vin fra Chile.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020