Butik: Margarita Wines

3 flasker af Premium Chilenske vine

Margarita Wines, Tostrupvej 2, 8800 Viborg

3 Flasker Premium Chilenske vine MARCHIGUE (ERRAZURIZ-OVALLE): CABERNET SAUVIGNON – CARMÉNÈRE – SYRAH

CABERNET SAUVIGNON: Denne Cabernet Sauvignon er lavet i en moden og saftig kommerciel stil. Med tanniner blødgjort af alkoholen fra et varmt år, virker denne Cabernet tam. Eg spiller en hovedrolle, men den overskygger ikke den søde og saftige smag af en vin, der er nem at drikke. Vinen begynder også at vise en vis kompleksitet et par minutter efter glasset er hældt. Marchigüe, på det oprindelige sprog, betyder “harernes land” og er beliggende i et dårligt kunstvandet område i Colchagua-dalen. Marchigüe Liebre er født i dette varme og tørre område, som er vugge for vores bedste vinstokke. Det er præget af landliv, havbrise og blide bakker, hvor vi stadig kan høre den hurtige galop fra dyrene, der gav dette land sit navn.

CARMENERE: Alle noter af en autentisk chilensk Carmenere-vin med røde frugter, krydderi, røgethed og eg. Intens mørk farve med fuld krop og fløjlsbløde tanniner. Her er krydrede toner, og egetræet tilføjer sine ristede aromaer, men det, der dominerer, er moden frugt i en let drikkelig vin. Marchigüe, på det oprindelige sprog, betyder “harernes land” og er beliggende i et dårligt kunstvandet område i Colchagua-dalen. Marchigüe Liebre er født i dette varme og tørre område, som er vugge for vores bedste vinstokke. Det er præget af landliv, havbrise og blide bakker, hvor vi stadig kan høre den hurtige galop fra dyrene, der gav dette land sit navn.

SYRAH: Marchigue Liebre Reserva Syrah vinen har en mørkerød farve, fine og elegante aromaer med vægt på sorte frugter, oliven og toast på grund af træ. I munden er den kompleks, struktureret med bløde og modne tanniner, der giver en fantastisk og vedvarende eftersmag. En dejlig vin som smager fremragende til retter med rødt kød, urteretter, pasta med sauce og modne oste. Marchigüe, på det oprindelige sprog, betyder “harernes land” og er beliggende i et dårligt kunstvandet område i Colchagua-dalen. Marchigüe Liebre er født i dette varme og tørre område, som er vugge for vores bedste vinstokke .Det er præget af landliv, havbrise og blide bakker, hvor vi stadig kan høre den hurtige galop fra dyrene, der gav dette land sit navn.

Margarita Wines er et familieejet firma som blev etableret i 1998 under navnet Chilensk Vinimport. Vi har specialiseret os i import og salg af vin fra Chile.

 

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020