Butik: Margarita Wines

6 Forskellige Gran Reserve vine, Chile.

Margarita Wines, Tostrupvej 2, 8800 Viborg

En kurv med 6 forskellige Gran Reserve vine fra Chile. VIÑA AROMO, BODEGAS TAGUA TAGUA, VIÑA MARCHIGUE

VIÑA AROMO:
Cabernet Sauvignon / Syrah: Winemaker’s Selection er resultatet af Aromo’s helt egen fortolkning af nogle af de mest traditionelle Old World-varianter. Mest af alt beviser det deres forpligtelse til at gøre indtryk med smag og aroma, frugtens styrke, en fyldig og blid mundfornemmelse og glatte, men fulde af karakter vine. Forkæl dig selv med dette ægte udvalg, som vi gerne vil dele med dig. Blanding af en seriøs, koncentreret og krydret Cabernet Sauvignon og en ung, smagfuld og udtryksfuld Syrah, fyldt med sort frugt.
Marselán / Carménére: Aromo Winemaker’s Selection, Marselan (60%) & Carmenere (40%) er den perfekte vin som fuldender ethvert flot stykke rødt kød. En rødvin med intens smag af moden frugt, fyldt med noter af konserves og sort peber. Antydninger af mokka og kakao. Pæn struktur, medium til høj tanninintensitet og bred mundfornemmelse i midten af ganen, hvilket fører til en veludviklet finish. En vin som ved næsen giver en eksplosion af aromaer af røde frugter.
Pinot Noir: Winemaker’s Selection er resultatet af Aromo’s helt egen fortolkning af nogle af de mest traditionelle Old World-varianter. Mest af alt beviser det deres forpligtelse til at gøre indtryk med smag og aroma, frugtens styrke, en fyldig og blid mundfornemmelse og glatte, men fulde af karakter vine. Forkæl dig selv med dette ægte udvalg, som vi gerne vil dele med dig. En 100% Pinot Noir med sød, frugtig og delikat krop, og silkebløde tanniner.
VIÑA MARCHIGUE:
Blend- : Denne Premium Red Blend blanding har en base på 75 % cabernet sauvignon fra 20 år gamle vinstokke, plantet 40 kilometer fra havet i Marchigüe, rundet af med 20 % Carménère og 10 % Syrah. Cabernet Sauvignon gør sin tilstedeværelse kendt med sine urtetoner og faste tanniner. Dette er en saftig, rig-tekstureret rødvin som er rigtig god til bland andet oksekød empanadas. Denne premiumvin er ikke filtreret for at bevare kompleksiteten af dens blanding.
Blend: Denne Premium Red Blend blanding har en base på 70% Malbec, 15% Carbernet Savignon & 15% Syrah. Tricyclo er en rød blanding (Red Blend), produceret med druer fra bestemte områder af vores vinmarker. Disse er nøje udvalgt, for at opnå en vin, der repræsenterer de forskellige Terroirs. Tricyclo udtrykker sin oprindelse, sit klima og sin vinificering. Denne premiumvin er ikke filtreret for at bevare kompleksiteten af dens blanding.
BODEGAS TAGUA TAGUA:
Denne Carmenere Gran Reserva Rødvin fra Tagua Tagua har en lækker, rubinrød og mørk farve som er typisk for Carménère druen. Resultatet af fadlagring giver aromaer af mynte, krydderier og intensiverede sorte peber. I munden har den en meget afbalanceret syre, og tanninerne er allestedsnærværende. Små strejf af røg i munden kan anes. En af de bedste Carménère-vine fra Rapel Valley i Chile. Den anbefales til retter med lam og stegte kartofler, dækket med lammesauce. Åbn flasken et par timer før brug, dekantér i 15 minuter og drik ideelt ved 18 °C. Ved køb af vin i denne serie af Gran Reserve-vine venter der dig en fantastisk vinoplevelse til prisen. Du vil blive meget positivt overrasket.

Margarita Wines er et familieejet firma som blev etableret i 1998 under navnet Chilensk Vinimport. Vi har specialiseret os i import og salg af vin fra Chile

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020