Butik: Heima Beauty Trading Company

Allergivenlig mascara og vippeserum der giver lange, fyldige vipper.

Toldboden 3 8800 Viborg

HYPOAllergenic Makeup er udviklet af hud- og øjenlæger. Serien er allergitestet og velegnet til dig med sarte, sensitive øjne.
Glæd dig til dette lækre sæt med vegansk kollagen fra hvede og soja. Kollagenet “puffer” vipperne op og gør dem bløde, lange og voluminøse.

VEGAN COLLAGEN VOLUMIZING MASCARA
Vegansk sort mascara med kollagen, der giver intensiv længde og fylde. Indeholder plejende olivenolie, jojobaolie, pro-vitamin B5 og shorea robusta som stimulerer vippernes vækst. Produktet påføres med en gummibørste som er let at arbejde med og fordeler mascara’en jævnt på og imellem alle vipper. Mascara’en er baseret på 93% naturlige ingredienser og er pakket i PIR emballage (post industrial recycled materiale).

VEGAN COLLAGEN LASH SERUM & PRIMER
Vegansk vippeserum og primer med kollagen, olivenolie og shea butter som styrker vipperne. Shorea robusta ekstrakt indeholder et væld af fedtsyrer, som plejer tørre vipper, forhindrer at de knækker og stimulerer deres vækst. Serummet er beriget med pro-vitamin B5, som let penetrerer hårfibrene og forhindrer tab af vipper og bryn. Påføres mindst en gang i døgnet – kan anvendes om dagen under mascara (hvor produktet lægger sig fint på vipperne, så der øjeblikkeligt opnåes fyldigere og længere vipper). Baseret på 94% naturlige ingredienser og pakket i PIR emballage (post industrial recycled materiale).

Heima Beauty Trading Company importerer eksklusive nichebrands fra hele verden til den professionelle skønhedsbranche i Danmark. Du finder vore produkter hos professionelle danske hudplejeklinikker, spa- og wellness hoteller, frisører og hos enkelte eksklusive webshops.

 

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020