Butik: Tinghallen

Billetter til Dansk Slager Parade 2025 inkl. et lækkert stjerneskud

Tinghallen, Tingvej 20, 8800 Viborg

2 billetter til Dansk Slager Parade 2025 søndag 23. februar 2025 kl. 14 i Jet Sport Arena inkl. et lækkert stjerneskud som serveres før koncerten i Restaurant Piano Man i Tinghallen fra kl. 12.30. Koncerten er med nummererede siddepladser.

Det bliver en festlig og fornøjelig aften, når revystjernen Jan Schou indtager scenen sammen med skuespiller, sanger og danser Susanne Breuning, der med sikkerhed vil give os nogle af hendes stedfars, Knud Pheiffers sange som “En Lille Pige i Flade Sko”. En anden kunstner, der hylder sin far i årets show, er Michael Winckler, søn af den legendariske Gustav Winckler, der ville have fyldt 100 år i 2025. “The Sound of Laban” betræder også scenen med flere uforglemmelige hits fra duoen.

Som traditionen byder, vil Karin Strand-Holm være konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at backe solisterne op, også vil underholde med deres egne nye og ældre hits.

Viborgs store kulturhus med masser af musik, shows, comedy og meget mere hele året rundt. Her venter et utal af oplevelser til dig, med alt fra tårnhøje latterbrøl til hjerteskærende musikalske toner og intime koncerter – her er plads til alle.