Butik: Redoffice

Elvang Venice Plaid

Redoffice, Vognmagervej 10, 8800 Viborg

Venice plaiden er en vidunderlig let, blød og luftig plaid med delikate eyelash frynser. Plaiden er dobbeltvævet med én farve på hver side, og den douce-farvepalette samt de fine strukturer giver denne skønhed et utrolig fint, delikat og lækkert udtryk.
Plaiden er vævet af fantastisk blød bæredygtig alpakauld og fåreuld. At væve tekstiler af alpakauld er en tradition i Peru, der går tilbage til Inka-tiden. Alpakafibre er blødere, mere slidstærke og varmere end andre naturfibre. Plaiden fnugger minimalt og bevarer det flotte udtryk i mange år frem. I plaiden er der anvendt 100% bæredygtige fibre. Elvang er fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for, at plaiden er fremstillet under ordentlige vilkår både for miljø, mennesker og dyr.

Materiale: 74% superfine alpakauld & 26% fåreuld
Vægt: ca. 675 gram
Str.: 130×190 cm
Vi anbefaler rens.

Uanset hvad du står og skal bruge, så er det næsten garanteret, at vi har netop det, som du står og mangler. Vi bestræber os på at levere bæredygtig-fremstillede produkter til vores kunder. Så mangler dit kontor artikler, der kan lette det daglige arbejde – ja så er du kommet til det helt rette sted. Redoffice forhandler både til virksomheden og private.

 

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020