Butik: Redoffice

Emerio popcornmaskine + 1 fl. Rødvin Cape Founders

Redoffice, Vognmagervej 10, 8800 Viborg

Tilbered dine egne sunde popcornsnacks med denne Emerio popcornmaskine, der anvender varm luft til at lave popcorn, så du kan nyde en lækker, fedtfattig snack.
Betjening med ét tryk betyder, at det ikke kan være meget nemmere at bruge denne popcornmaskine, og dine friske popcorn er klar på få minutter.

3-5 MINUTTER
MÅLEKOP
NEM RENGØRING
BPA FRI

For at gøre julegaven ekstra god tillægges 1 flaske Rødvin Cape Founders Shiraz Sydafrika.

Cape Founders har en smuk intens rubinrød farve med violette refleksioner til at markere sin ungdommelige friskhed. Skønne noter af solbær og brombær sammen med en frisk, sukkerholdig blåbær aroma. På ganen finder vi det samme indtryk af sorte frugter, med noter af mint mod midten af ganen. Fine og sprøde tanniner af friske druer, med en fantastisk mint og lakrids friskhed på målstregen. Denne indbydende og velsmagende vin har nok dybde til at ligge, men vi anbefaler, at du nyder den nu for sin fremragende frugtagtig ramme.

Land: Sydafrika
Nydes til: Grillet kød, and & lam
Alkohol: 14,5%

Uanset hvad du står og skal bruge, så er det næsten garanteret, at vi har netop det, som du står og mangler. Vi bestræber os på at levere bæredygtig-fremstillede produkter til vores kunder. Så mangler dit kontor artikler, der kan lette det daglige arbejde – ja så er du kommet til det helt rette sted. Redoffice forhandler både til virksomheden og private.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020