Butik: Margarita Wines

En kasse Barrel Selection Blend Premium & 4 fl. små gin nativo.

Margarita Wines, Tostrupvej 2, 8800 Viborg

En kasse Barrel Selection Blend Premium & 4 fl. små gin nativo – 50mml

BARREL SELECTION AROMO – PREMIUM RØDVIN:
The Blend Barrel Selection Rødvin fra Aromo er født i vinmarker i Maule-dalen i Chile. Aromo Barrel Selection – The Blend, er en rødvin lavet på 80% Cabernet Sauvignon, 15% Carmenere og 5% Petit Verdot druer. Vinen har en dyb rubinrød farve og intense aromaer af vilde frugter og krydderier i harmoni med noter af tobak, røg og vanilje er resultatet af dens fredelige modning på franske egetræsfade. Denne vin passer særdeles godt til retter med oksekød, pasta, kalvekød og fjerkræ, men kan også nydes på andre måder. Valg af Aromo Barrel Selection er en åbenbaring, der sprænger fra at lære at lytte til naturen, hvad jorden, solen og vinstokkene fortæller os, og kunsten af at blande det i vinen.
SMÅ FLASKER – GIN NATIVO : 50mml. :
Gin Nativo er ikke din “sædvanlige” gin, men en gin som funger som en base for enhver cocktail. Den smager exceptionelt med lækre tapas, med godt selskab, og med vennerne. En gin af denne kvalitet har brug for en tonic til at matche, så hæld nogle af de gode ting i, tilsæt isterningerne og afslut med en skive chili for virkelig at fremhæve de unikke smage. Denne Gin er udelukkende fremstillet af kvinder og indeholder 13 forskellige botaniske planter, krydderier og frugter. En speciel gin som er hentet direkte fra den tørreste ørken i verden. Den perfekte gave til gin entusiasten.En super elegant gin med en fantastisk krydret eftersmag.

Margarita Wines er et familieejet firma som blev etableret i 1998 under navnet Chilensk Vinimport. Vi har specialiseret os i import og salg af vin fra Chile.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020