Butik: Viborg Hudpleje

FaceMapping (hudanalyse)

St. Sankt Hans Gade 9b, 8800 Viborg

Face Mapping® er en unik hudanalyse, der giver os et dybdegående indblik i din huds tilstand og sundhed. Vi inddeler ansigtet i 7 zoner, som nøje undersøges ved hjælp af tre forskellige teknikker;
Visuel undersøgelse af huden ved hjælp af luplampe
Undersøgelse foretaget ved hjælp af berøring af huden
Aflæsning af huden som indikator for de indre organers sundhed
.. og ud fra det kortlægges din hudtype og hudens aktuelle tilstand. Vi finder ud af hvor din hud viser tegn på ophobning af urenheder, dehydrering og/eller hyperpigmentering. Dit personlige Face Map giver dig et godt billede af de forbedringer, der sker ved hjælp af dine Dermalogica produkter – og samtidigt er det også din kvittering for, at din huds tilstand forbedres og at du opnår de resultater, som vi har stillet dig i udsigt.

 

Viborg Hudpleje er mere end bare en klinik; vi er et passioneret team af hudeksperter, der i år fejrer, at vi har tilbudt professionelle hudplejebehandlinger i 10 år. Vores mål er at skabe en behagelig og personlig atmosfære, hvor kunden kan føle sig godt tilpas og nyde en oplevelse af velvære. Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang, hvor vi altid gør os umage med at skræddersy behandlingen og klæde kunden på til at fortsætte det gode arbejde derhjemme foran spejlet. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder hudpleje, hårfjerning, bryn og vipper, manicure og pedicure, makeup, kropsbehandlinger og meget mere. Når du vælger en gave fra Viborg Hudpleje er du sikret den bedst mulige hudplejeoplevelse. Med vores ekspertise og individuelle tilgang til hver kunde, vil det være gaven der får modtageren til at stråle både indvendigt og udvendigt.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020