Butik: Imerco

Fiskars Sensei flexblok med 5 knive

Imerco, Sct. Mathias Centret, 8800 Viborg

Med Fiskars Sensei knivblok med knivsæt er du professionelt udstyret når du går i køkkenet. Uanset om du er ny i køkkenet eller erfaren mesterkok, giver Fiskars Sensei knivblok dig de bedste muligheder for at vælge den perfekte kniv til opgaven.
Fiskars Sensei knive er fremstillet i højkvalitetsknivstål med en særligt hård hærdning, som bevarer skarpheden længere. Knivsæggen er håndpoleret, så du er sikret maksimal skarphed, når du skal skære, hakke og snitte, og med knivskaftets soft-touch belægning har du et godt greb, mens du forbereder dine råvarer.
Du får 1 knivblok med 5 knive: 1 urtekniv, 1 japansk urtekniv, 1 santokukniv med luftskær, 1 kokkekniv og 1 brødkniv.

Velkommen til Imerco i Viborg! Vi er en del af Imerco, Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiks- og onlineomsætning inklusiv moms på ca. 1,75 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med over 1 mio. medlemmer. Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration. I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook & Baker og erik bagger a/s.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020