Butik: Designhuset Wertz

Gejst lysestage Molekyle

Designhuset Wertz, St. Sct. Peder Stræde 16, 8800 Viborg

Molekyl lysetage messing består af én lysholder, én magnet og stålkugler i forskellige størrelser. Den udmærker sig som en helt unik lysestage, hvor det endelige udtryk er op til dig.
Alle elementer holdes sammen af en magnet, der er stærk nok til at interagere gennem ikke-magnetiske materialer. Dette skaber unikke objekter, der synes at udfordre tyngdekraften.

Designhuset Wertz er et design & bolighus beliggende i hjertet af Viborg. Et oplevelsesunivers præget af designklassikere og håndplukkede overraskelser. Her finder du det bedste inden for dansk design – designmøbler som har bestået igennem generationer. Hos Designhuset Wertz kan du finde et bredt udvalg af designklassikere og interiør, idet vi tror på, at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Eksklusive samarbejder med anerkendte brands samt håndplukkede særlige designs, du ikke finder alle steder udgør vores sortiment. Hos os får du personlig og høj service, og vi gør meget ud af, at du skal føle dig som gæst i vores “hjem”. Vi hjælper gerne med at finde, pakker og levere firmagaver både til dine kunder eller personale.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020