Butik: Dahls Vinhandel

Highland Park 12 års og Christóbal Niña

Dahls Vinhandel, Sankt Mathias Gade 76, 8800 Viborg

Highland Park 12 år Viking Honour Single Orkney Malt Whisky 40%
Highland Park 12 år Viking Honour er en enestående og prisvindende single malt whisky fra skotlands nordligste destilleri Highland Park.
Viking Honour har blandet andet vundet en guldmedalje ved International Spirits Challenge 2020, i kategorien Scotch Whisky. Smagen er usædvanlig blød og rund med en karakteristisk letrøget smag. Duften er let røget med nuancer af honning og lyng, en let sødme og anstrøg af sherry.
Christóbal Niña 8-12 Years 40%
Kompleks og afbalanceret i næsen. Bouquetten rummer duften af grønne jordbær og blomster, der afrundes med hints af frisk eg og creme brulée med karameliseret sukkertop. Den er fyldig smag af myntechokolade og marshmallows. Finishen er mild og blød med noter af vanilje, der efterlader en silkeblød følelse i munden.

Dahls Vinhandel – Samler hele verden med sjæl Butikken fik sit nuværende navn, da købmand Peter Dahl overtog den i 1984. Den atmosfærefyldte butik og den unikke kælder indeholder et alsidigt og varieret udbud af specielle produkter fra alle verdenshjørner og gør ethvert besøg til en spændende oplevelse. Uanset om du søger en velkendt vintype, en unik vin, en speciel kaffe eller chokolade – er der rig mulighed for at finde det hos os.