Butik: Kop & Kande

Jocca digital airfryer sort 7,4 liter 1800 watt

Kop & Kande, Vestergade 1, 8800 Viborg

Lækker airfryer fra Jocca som kan alt det, en airfryer skal kunne – og så har den endda et lille vindue indtil maden der tilberedes, så du hele tiden kan holde øje med processen.
Du kan indstille airfryeren alt efter, hvilken type fødevarer, du skal tilberede: fisk, kylling, pizza eller bagning af brød eller kage.
Jocca airfryeren har et stilrent design med et nemt og brugervenligt touch display. Skuffen er nem at rengøre, og har non-stick belægning, så der ikke er noget, der klistrer sig fast.
Derudover har denne airfryer Cool Touch håndtag samt timer på op til 60 min. Desuden har den justerbar temperatur fra 80-200 grader.
Tilbered din mad med lidt eller ingen tilsat olie hurtigt og nemt i Jocca airfryeren.

9 forudindstillede programmer
Preheat funktion
Lys så du nemt kan følge madlavningen
Skridsikre fødder
Aftagelig Drip Rack
Justerbar temperatur fra 80-200 grader
Timer på 60 min.
Nem at rengøre
Cool Touch håndtag
Indvendige mål: 260 x 250 x 118 mm

Jocca yder 3 års garanti.

I vores butik bliver du mødt af faguddannet personale, der står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og give dig gode råd. Vi er nemlig et team af specialister, der brænder for køkkengrej og det bedste til bordet. Du kan derfor finde et stort udvalg af produkter fra de førende brands indenfor vores felt.

Vi tilpasser vores varer til jeres behov, for det er netop det, vi kan som selvstændige købmænd hos Kop & Kande. Du kan derfor altid finde nye og spændende ting hos os, som der ikke nødvendigvis er i alle kædens butikker.

Vi glæder os til at se dig i Viborg.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020