Butik: Glaspusteriet Lofstad

Julelysfanger

Trekronervej 8C, 8800 Viborg

Vi startede med at lave disse lysfangere sidste år. Selve mønstret bliver lavet med antikke jern der er fundet i ind- og udland (bl.a. Sverige, Norge og USA)
Disse juleplatter er lavet i en hel fantastisk flot isblå farve som er hel unik. Den farve kan vi kune ramme med vores farvede glasrester, lidt magi og en masse erfaring – for det er ikke en farve men ellers kan købe sig til. Så det er ren win win. Smuk farve og så genbruger vi vores farvede glas – som de fleste andre glaspusterier bare smider ud.

Ca. 9 cm. i diameter. Med ophæng. Vælg mellem hjerte, stjerne og iskrystal.

Lige bag Sct. Mathias Port, gemt væk i det gamle elværk, ligger Glaspusteriet Lofstad. Her har Tina Lofstad siden 2003 ”leget” med ild og flydende sand og skabt den smukkeste glaskunst. Hendes stil er klare glade farver, men hun er også meget glad for det klare glas, siger glaskunstner Tina Lofstad selv. Det lille værksted er absolut et besøg værd, der er smukke fristende ting overalt, udstillet på bedste vis i de små gamle lokaler. Har du lyst til selv at forsøge dig udi glaspusteriets svære kunst eller at deltage i guidede besøg i værkstedet, hvor Tina fortæller om, hvordan man fremstiller glaskunst er der mulighed for det, se glaspusteriets hjemmeside https://glaspusteriet-lofstad.dk

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020