Butik: Sct. Mathias Ure - Guld

Lærke Bentsen x Sistie sølv øreringe ametyst.

Sct. Mathias Ure-Guld,Sct. Mathias Centret 327, 8800 Viborg

Lærke Bentsen øreringe fremstillet i 100% genbrugssølv med små amethyst perler.
Du kan vælge mellem sølv eller sølv forgyldt
Lærke Bentsens kollektion er designet asymmetrisk og lidt kringlet – som hun selv siger, er det ligesom Lærkes egen hjerne. Lærke elsker farver, De friske farver symboliserer at vi alle passer sammen, selvom vi er forskellige.
“Mit mål i livet er at blive et safe space for dem der mangler et. Og det er det min smykkekollektion står for” – Lærke Bentsen
Kollektionen som består af både øreringe, ringe og halskæder er fremstillet i både guldbelagt genbrugssølv og rhodiumbelagt genbrugssølv.
Størrelse: 19mm

Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990. Kvalitet, service og faglig rådgivning Sct. Mathias URE-GULD står for kvalitet, service og faglig rådgivning. Men det altoverskyggende omdrejningspunkt er en nærværende betjening med kunden i centrum og vi sætter en stor ære i, at vores kunder er tilfredse og altid får det helt rigtige smykke eller ur med hjem – hver gang. Med mere end 30 års erfaring i branchen stiller vi store krav til kvalitet, rådgivning og viden, både til vores dygtige personale og vores over 40 leverandører indenfor designersmykker og ure.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020