Butik: Lavi Nordic

Nicolas Vahe, viskestykker & dish wash essentials.

Lavi Nordic, Mellemvej 13, 8800 Viborg

NICOLAS VAHE VISKESTYKKER:
Dette sæt med 2 viskestykker er lavet af OEKO-TEX® 100 certificeret bomuld. Nicolas Vahé har designet dem med lyseblå striber for et uformelt og dekorativt udtryk. Et hverdagslook, der passer lige ind i en lys og afslappet køkkenindretning. Det absorberende bomuld gør opvasken til en leg. Viskestykkerne, der hedder Amow, er præcis, hvad du har brug for, når du står i køkkenet og kreerer en fantastisk middag til dine gæster.
Farve: Hvid/blå
Materiale: OEKO-TEX® 100% bomuld
MERAKI – DISH WASH ESSENTIALS:
Det er nemt at give en gaver og sprede glæde med en gaveæske. Denne æske fra Meraki består af en opvaskebørste og et opvaskemiddel. Børsten er designet med et bambusskaft, mens hovedet kan tages af og vaskes. Opvaskemidlet hedder Blossom Breeze, er Svanemærket og har en skøn duft af appelsin og lemon. Det er også velegnet til rengøring af gulve, vægge og glasoverflader. Indhold: 1 opvaskebørste og 1 Blossom Breeze opvaskemiddel

LAVI NORDIC er et skandinavisk livsstilsunivers for dig, der har passion for indretning og mode. Hos os finder du det bedste fra Nordiske favorit brands, som har lang levetid inden for både mode og indretning.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020