Butik: Designhuset Wertz

Omnioutil Spande

Designhuset Wertz, St. Sct. Peder Stræde 16, 8800 Viborg

“Omniutil” betyder “anvendeligt til alt” og i Japan, hvor der kun er lidt plads i hjemmene, har det stor betydning at noget man anskaffer, kan anvendes til mere end en´ ting og den egenskab kan jo let overføres til resten af verden.
Vi mennesker kan rigtig godt lide praktiske og anvendelige ting, og når de så ovenikøbet også er smukke at se på, så vinder de straks en plads i vores hjerter. Det er sådan vi kommer til at forelske os i spandene.
Størrelse: 8 liters
Vælg imellem farverne Sort, Grå, Gul eller Grøn.

Designhuset Wertz er et design & bolighus beliggende i hjertet af Viborg. Et oplevelsesunivers præget af designklassikere og håndplukkede overraskelser. Her finder du det bedste inden for dansk design – designmøbler som har bestået igennem generationer. Hos Designhuset Wertz kan du finde et bredt udvalg af designklassikere og interiør, idet vi tror på, at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Eksklusive samarbejder med anerkendte brands samt håndplukkede særlige designs, du ikke finder alle steder udgør vores sortiment. Hos os får du personlig og høj service, og vi gør meget ud af, at du skal føle dig som gæst i vores “hjem”. Vi hjælper gerne med at finde, pakker og levere firmagaver både til dine kunder eller personale.

 

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020