Butik: by Brorson

Pizza Kit med 2 Pizzabræt og Pizzarulle fra by Brorson

by Brorson, Ølandsvej 18, 8800 Viborg

2 Pizzabræt med håndtag og pizzarulle fra by Brorson.

Her er det ultimative pizza kit til dig, der elsker at bage og servere pizza.
Med dette sæt får du både et stort og et mindre pizzabræt og en pizzarulle.
Vælg mellem røget eg eller olieret eg.
Ud over servering af pizza, kan du også bruge pizzabrættene, som skærebræt, til anretning og servering af alt lige fra tapas, ost, pizza og dekorative kager.
Brættene har et funktionelt håndtag, så det er let at håndtere.
De organiske bræt ses som en kontrast til de mere kantede og stringente bræt.

Dette pizzakit er naturligvis også fremstillet lokalt her i Danmark med fokus på bæredygtighed samt socialt ansvarlighed.

Mål pizzabrætter: Ø 30 x L 45 x H 1,8 cm / Ø 40 x L 55 x H 2 cm
Mål pizzarulle: L 42 x D 4 cm
Materiale: Eg
Varianter: Røget eg (mørk brun) og olieret eg .

by Brorson har i mere end 15 år designet interiør og boligtilbehør til nordiske hjem og med særlig fokus på brugsting til køkkenet. Egetræ er vores foretrukne materiale, men vi designer og udvikler også produkter i metal, læder og øko-tex bomuld. Vores design er enkelt med høj fokus på, at bæredygtighed, holdbarhed, kvalitet og finish skal erstatte ”køb og smid væk” kulturen. Her i 2024 kan vi stolt berette, at mere end 98% af vores designprodukter er dansk produceret! Når man som os, producerer sine designs her i Danmark, har vi mulighed for at følge processen og tilblivelsen af vores produkter helt tæt. Vores kontakter til vores producenter og vores egen interesse i at følge arbejdsgangen har resulteret i en, efter vores overbevisning, bæredygtig og gennemsigtig succes. Alt går op i en højere enhed, alle ressourcer er tænkt ind, ingen materialer går til spilde, vi skaber danske arbejdspladser. Vores ESG er klar, tydelig og et helt centralt element hos os, hvilket giver os en stor tilfredsstillelse i vores dagligdag og virke og vi håber, at dette også afspejler sig i vores produkter til brug gennem generationer.