Butik: Imerco

Timm Vladimir Kitchen Støbejerns pande og burgerpresser

Imerco, Sct. Mathias Centret, 8800 Viborg

Steg lækre og saftige bøffer med den helt rigtige stegeskorpe og steg dine grøntsager, hvor grillaftrykket gør dem langt mere indbydende. Det kan du nemlig med grillpanden fra Timm Vladimir Kitchen.
Tåler ovn op til 250 grader
Jævn varmefordeling
Tåler alle varmekilder

Elsker du at spise en lækker hjemmelavet burger? Så er burgerpresseren fra Timm Vladimir Kitchen lige noget for dig – tryk og hold din bøf flade under stegningen og voila – så har du en flot og rund bøf.
Klassisk design Godt greb Fremstillet i støbejern
Nemt og smart
Få den her pande og den næsten uundværlige burgerpresser oveni
Hvad enten du skal lave veggie-bøffer eller bøffer af kød er denne burgerpresser et smart redskab, der sikrer god form på bøfferne. Burgerpresseren har en diameter på 17,5 cm og vejer 1 kg. Den er fremstillet i støbejern med håndtag i karboniseret ask.

Velkommen til Imerco i Viborg! Vi er en del af Imerco, Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet og en årlig butiks- og onlineomsætning inklusiv moms på ca. 1,75 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med over 1 mio. medlemmer. Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fyldte således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I 2017 overtog Imerco detailkæden Inspiration. I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder, blandt andet Timm Vladimir Kitchen, Cook & Baker og erik bagger a/s.

Du kan bestille julegaver fra den 24. august 2020

Du kan se det store gaveudvalg
fra den 24. august 2020